صفحة: 65

לימונדה מכינים מתרכיז לימון ומים . כדי להבטיח טעמים אחידים החליטה חברת ההסעדה לקבוע את היחס הנחוץ בין המרכיבים של כל משקה וכל מאכל . מים תרכיז א . להכנת לימונדה יש לערבב תרכיז לימון ומים ביחס של . 2 : 5 נניח שאתם צריכים להכין לימונדה בדיוק באותו הטעם . הכינו שני קנקנים שהגדלים שלהם שונים אך בשניהם בדיוק אותו הטעם : רשמו כמה כוסות תרכיז לימון וכמה כוסות מים תערבבו יחד בכל קנקן . שימו לב : כששומרים על אותו היחס - מתקבל אותו הטעם ! אורז מים ב . לבישול אורז לבן צריך להכין כמות מים וכמות אורז ביחס של . 3 : 2 העובדים בחברה הכינו כמויות של אורז ומים . האם כל אחד מהעובדים האלה הכין כמויות לפי היחס הנדרש ? הסבירו .

מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית


 لمشاهدة موقع كوتار بأفضل صورة وباستمرار